Toch maar open source

Hm,

ik heb toch maar besloten open source te werk te gaan. WordPress is voor anderen toch wel heel makkelijk, en toevallig op de dag dat ik het overwoog vroeg mn zusje ook om een website voor haar filmprojecten. Het is natuurlijk wel professioneler om helemaal van de grond of in een framework een site te bouwen, maar wordpress is natuurlijk voor niet-nerds wel heel gemakkelijk.

Zat eerst nog te twijfelen over joomla, maar aangezien de network functie nu gewoon geïntegreerd is kan ik nu heel snel voor het hele gezin websites neerzetten. Nu eerst maar eens met de facebook plugins klooien…

2 thoughts on “Toch maar open source”

  1. Website ziet er goed uit, met name de opmaak speerkt mij aan of hoe noem je dat layout heb geen kennis van de opbouw van een website. Maar het onderhouden moet eenvoudig zijn anders een hele klus om deze te ontwikkelen en op te zetten. Goed Ann ! foto’s zijn gezien de vlakverdeling niet te groot, maar ben maar een eenvoudige gebruiker, voor alle duidelijkheid geen gebruiker die een pasje nodig heeft, we houden het maar bij de pc. Groetjes en een gezellige dag verder ga zo naar onze Bas met een bitterballetje in de hand zo af en toe naar Feyenoord kijken ook gezellig!

    1. Maar deze reacties zijn natuurlijk ook helemaal terecht! Het is ook gewoon een top CD! Deze zal ook nog wel een tijdje in mijn CD-speler blijven zitten. Bij je optreden nog even een LP kopen, zodat ik er weer een krabbel op kan krijgen.

Comments are closed.